Beddenwinkel Amsterdam

Als u opzoek bent naar dé beste beddenwinkel van Amsterdam, dan moet u bij Linnerie Annelies zijn. Met keuze uit honderden verschillende matrassen, bedden, boxsprings, kussens en beddengoed bent u aan het adres van de ideale winkel en Slaap Experience Loods.

Inmiddels zijn wij al meer dan 20 jaar specialist in slapen en slaapcomfort, daarom geven wij u graag advies over alles dat hiermee te maken heeft!

In onze showroom van ruim 700 vierkante meter groot hebben wij een ruime collectie in bedden en beddengoed. Deze collectie is samengesteld uit verschillende A-merken zoals M-Line, Avek, Treca de Paris, Polypreen en ons eigen merk ‘Puur’. Omdat wij vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient, hebben wij een perfecte en brede prijsopbouw. Hierdoor kunnen wij altijd aan uw wensen en behoeften voldoen en ervoor zorgen dat u altijd met de juiste producten naar huis gaat.

Zeker ook op het gebied van bedtextiel is onze Linnerie Annelies dé beddenwinkel van Loosdrecht (25 min. van Amsterdam). Wij maken het u graag zo comfortabel mogelijk. Hier kunt u makkelijk en snel ons winkel assortiment zien. Krijgt u liever advies voor u kiest welk matras u wilt? Kom dan even langs in onze winkel en/of Slaap Experience Loods in Loosdrecht, vlakbij Amsterdam!

Kom gerust eens langs in onze showroom om gezellig een kopje koffie te drinken. Daar kunt u ongestoord naar onze geweldige collectie van bedden en bedtextiel kijken. Kijk bijvoorbeeld alvast naar onze winkel en Slaap Experience Loods.

Bekijk hier de impressie

Linnerie Annelies beddenwinkel Loosdrecht

Wij beschikken over eigen gratis parkeerplaatsen !

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag van
10.00 uur tot 17.30 uur

ADRES WINKEL

Rading 46A
1231 KB  Loosdrecht

035 – 58 23 668
info@linnerieannelies.nl

ADRES LOODS 106

UITSLUITEND OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN
Nieuw-Loosdrechtsedijk 106
1231 LB Loosdrecht

035 – 58 23 668
info@linnerieannelies.nl

https://linnerieannelies.nl/beddenwinkel-hilversum/