M line staat voor iedereen die alles uit de dag haalt. Voor iedereen die bewust en onbewust topprestaties van zichzelf vraagt. 
Dag in dag uit. Een leven lang.

M line maakt van slapen geen romantiek zoals anderen dat doen. Want M line weet dat slaap aan de basis ligt van elke prestatie.
Hoe beter de slaap, hoe groter het effect.

M line helpt jou in de hectiek van alledag. Want topprestaties komen niet vanzelf. Daarvoor is M line constant in beweging. Net als jij.

Vorige slide
Volgende slide

Stel je eigen boxspring samen

Een groot voordeel van de boxsprings van M line is dat je deze volledig naar je eigen smaak kan samenstellen. Iedere maat is beschikbaar in een breed pallet van kleuren. Daarnaast heb je de keuze tussen verschillende hoofdborden en poten. Er is altijd een M line boxspring beschikbaar naar jouw smaak en inrichting.

De M line boxsprings zijn speciaal ontworpen om je optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. Dit werkt het beste in combinatie met een M line matras, beide slaapsystemen zijn namelijk op elkaar afgestemd. De pocketveren in de boxspring zijn opgedeeld in verschillende ondersteuningszones, die overeenkomen met de zones in de M line matrassen. Deze wisselwerking zorgt voor de perfecte verdeling van de drukpunten in je lichaam. 

Het geheim van de optimale ondersteuning zit dus in de wisselwerking tussen M line boxsprings en de M line matrassen.

Verschillende soorten matrassen

Als je ’s nachts moeite hebt om comfortabel te liggen, kan het zijn dat je matras niet geschikt is voor jouw slaapstijl of lichaamstype. Gelukkig zijn er verschillende soorten matrassen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

MATRASSEN TEGEN RUGKLACHTEN
Als je rugklachten hebt, kan een matras tegen rugklachten de oplossing zijn. Deze matrassen zijn ontworpen om de wervelkolom in een neutrale positie te houden, waardoor de druk op je rug wordt verminderd en je minder pijn hebt tijdens het slapen. Kies voor een medium tot stevig matras voor de beste ondersteuning.

TRAAGSCHUIM MATRASSEN 
Traagschuim matrassen zijn een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar extra comfort. Traagschuim past zich aan je lichaam aan en biedt extra ondersteuning op de plekken waar je het nodig heeft. Dit maakt het een uitstekende optie voor mensen met rugklachten of gewrichtspijn.

Vorige slide
Volgende slide
Mline matrassen

MLINE
MATRASSEN

Mline boxspring

MLINE
BOXSPRING

Mline Kussen

MLINE
KUSSEN

WILT U EEN KEER EEN BED UITPROBEREN?

Plan een afspraak

Onze Slaap Experience Loods bevindt zich op een steenworp afstand van onze huidige winkel aan de Rading 46a en is uitsluitend open op afspraak. Voor u betekent het dat wij open zijn wanneer het u schikt, ook in de avond!
In een fraaie, rustige omgeving kunt u op uw gemak onze heerlijke Avek bedden uitproberen.
Privé en exclusief.  De koffie staat altijd klaar!

ADRES SLAAP EXPERIENCE LOODS

VRAAG AFSPRAAK AAN

Linnerie Annelies beddenwinkel Loosdrecht

Wij beschikken over eigen gratis parkeerplaatsen !

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag van
10.00 uur tot 17.30 uur

ADRES WINKEL

Rading 46A
1231 KB  Loosdrecht

035 – 58 23 668
info@linnerieannelies.nl

ADRES LOODS 106

UITSLUITEND OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN
Nieuw-Loosdrechtsedijk 106
1231 LB Loosdrecht

035 – 58 23 668
info@linnerieannelies.nl

https://linnerieannelies.nl/beddenwinkel-hilversum/