VORMVAST

VORMVAST KUSSENS

Een ontspannen en gezonde nachtrust valt en staat met een goed hoofdkussen. Tijdens je slaap beweeg je voortdurend. Overdag kun je een verkeerde houding corrigeren. ’s Nachts moet je kussen de nekwervels opvangen. Gebeurt dit niet of onvoldoende dan liggen nek- en schouderklachten op de loer.  

Een passend hoofdkussen voorkomt lichamelijke klachten. En laat je beter slapen. Daardoor voel je je beter, productiever en sterker.

Volgens onderzoekers slaapt zo’n 90 procent van alle mensen foutief. Het hoofdkussen speelt hierin een cruciale rol. 

Om deze opties te bekijken verzoeken wij u naar de winkel te komen of een afspraak in te plannen.

Prijzen v.a. € 89,00

Stel uw vraag of maak een vrijblijvende afspraak in de winkel of in onze slaap Experience loods.

Mahoton natuurrubber butterfly hoofdkussen

BUTTERFLY

Natuurrubber kussen met ingebouwde nekondersteuning. 
Leverbaar in twin, 9-12-14 cm hoogte en diverse hardheden. Speciaal voor diegene die extra hoge eisen stelt aan de juiste nekondersteuning.

Gezonde nachtrust 
Hoofd- en nekpijn zijn vaak de gevolgen van een verkeerde slaaphouding. Er ontstaat een te sterke belasting van de hals- en borstwervels omdat de traditionele hoofdkussens vaak op de verkeerde plaats een verkeerde ondersteuning geven. 

Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern. 

De gepatenteerde vormgeving van Butterfly kussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen. Het Butterfly gezondheidskussen is leverbaar in diverse hoogtes en hardheden. Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar. Samen met uw slaapspecialist bepaalt u de juiste uitvoering van dit unieke hoofdkussen. 

 • 100% Natuurrubber kussen, dus hoge blijvende densiteit
 • Anti-allergisch en stofvrij
 • Keerbaar
 • Afritsbare en wasbare tijk
  € 169,00

 

CASSENZ MONACO EXCLUSIEF

Met het Monaco Exclusive latex hoofdkussen verklein je de kans op verkeerd slapen drastisch. 

De Monaco Exclusive is 60 x 40 cm. Dit is ruim voldoende voor je hoofd. Belangrijk bij een hoofdkussen is de ondersteuning van de nekwervels. Als je op je zij slaapt moeten ze in het verlengde liggen van je ruggenwervels.  En als je op de rug ligt ondersteund worden door het kussen. 

De Monaco Exclusive heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van je lichaam. Het kussen is stevig aan je nek en zacht aan je hoofd. Daardoor hoef je je schouder niet meer in het kussen te drukken om de juiste ondersteuning te krijgen. 

De bovenzijde is hoogwaardig afgewerkt met 90% dons. Dit geeft een zachte “touch” waardoor je comfortabel slaapt. De zachte bovenzijde en vormvaste onderzijde zorgen voor optimale ondersteuning. Elke dag opnieuw. 
De hoes van het latex hoofdkussen bestaat uit 100% mako-katoen. De bovenzijde is  gevuld met 90% dons. De hoes is voorzien van een ritssluiting en goed wasbaar. 

De onderzijde van de Monaco Exclusive is gemaakt van van latex. Dit heeft grote voordelen: 

 • Het kussen is vormvast. 
 • Het kussen geeft je hoofd een constante ondersteuning.
 • Je hoeft het kussen nooit meer op te schudden. 
 • De hoogte van het kussen blijft altijd gelijk.
 • Je slaapt altijd rustig en gelijkmatig.
  € 169,00
Cassenz Monaco Exclusive

CASSENZ TORONTO EXCLUSIEF 

Een heerlijk visco-elastich hoofdkussen van zeer luchtdoorlatend schuim met een extreem open celstructuur. De “Toronto” biedt een perfecte ondersteuning voor je hoofd en nek. In hoogte verstelbaar door de 2 opvulplaatjes (2 en 3 cm) die standaard worden meegeleverd.

Het hoofdkussen heeft een afritsbare tijk, gemaakt van 100% katoen.

De Toronto Exclusief heeft een halfronde uitsparing die rekening houdt met de natuurlijke vormen van je lichaam. Het kussen is stevig aan je nek en zacht aan je hoofd. Daardoor hoef je je schouder niet meer in het kussen te drukken om de juiste ondersteuning te krijgen.

Gemaakt van zeer hoogwaardig visco-elastisch schuim met een extreem open celstructuur. Bovenzijde gevuld met 90% eendendons, waardoor extra comfort en zachtheid.


Dit heeft grote voordelen: 

 • Het kussen is vormvast
 • Het kussen geeft je hoofd een constante ondersteuning
 • Je hoeft het kussen nooit meer op te schudden
 • De hoogte van het kussen blijft altijd gelijk
 • Je slaapt altijd rustig en gelijkmatig
  € 189,00
Mline Athletic-Pillow

M line ATHLETIC

Heb je regelmatig last van rug- en nekklachten? In dat geval kan de M line Athletic Pillow een uitkomst zijn. Door de bijzondere vorm van dit kussen wordt tijdens het slapen je wervelkolom gestrekt, wat zorgt voor een betere bloedcirculatie en volledig ontspannen nekspieren.

Comfort met maximale ondersteuning.

Een goed hoofdkussen kan rug- en nekklachten voorkomen, daarom is het belangrijk dat je kussen de juiste vorm, hoogte en hardheid heeft. Wanneer je hoofd de juiste ondersteuning krijgt, dan nemen de nek- en ruggenwervels een ontspannen houding aan. Om hierin te voorzien bevatten het M line Athletic Pillow visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Dit materiaal zorgt ervoor dat je hoofdkussen zich naar je hoofd vormt. Dit opencellig schuim en de speciale ventilatiekanalen zorgen voor maximale ventilatie en hygiëne tijdens je slaap.

Vraag naar de lopende actie van M line

€ 149,00

Mahoton natuurlatex melody hoofdkussen

MELODY

Melody Comfortkussen:

 • Zowel voor rug- als zijslapers geschikt
 • Kern van natuurrubber, dus blijvende hoge densiteit
 • Anti-allergisch en stofvrij
 • Keerbaar
 • Afritsbare en wasbare Dri-Release tijk
 • Bijpassende kussenslopen in diverse uitvoeringen leverbaar
  € 89,00
Mahoton natuurrubber nightflower hoofdkussen

NIGHTFLOWER

Nightflower Gezondheidskussen:

De speciale constructie van de ingebouwde nekondersteuning maakt het mogelijk dat de spieren zich optimaal kunnen ontspannen. Door de 2 verschillende lengtes van de neksteun, is het kussen geschikt voor mensen met een korte en met een lange nek. Het hoofd kantelt naar achteren. De wervels gaan uit elkaar staan (er ontstaat een tractie).

 • Zowel voor rug- als zijslapers geschikt
 • Leverbaar in 12 en 14 cm
 • 100% Natuurrubber kussen, dus hoge blijvende densiteit
 • Anti-allergisch en stofvrij
 • Keerbaar
 • Afritsbare en wasbare tijk
  € 119,00
Linnerie Annelies beddenwinkel Loosdrecht

Wij beschikken over eigen gratis parkeerplaatsen !

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag van
10.00 uur tot 17.30 uur

ADRES WINKEL

Rading 46A
1231 KB  Loosdrecht

035 – 58 23 668
info@linnerieannelies.nl

ADRES LOODS 106

UITSLUITEND OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN
Nieuw-Loosdrechtsedijk 106
1231 LB Loosdrecht

035 – 58 23 668
info@linnerieannelies.nl