WIE ZIJN WIJ?

Linnerie Annelies Slaapspecialisten sinds 1999.

In 1999 startte Linnerie Annelies een winkel in textiel aan de Lindenlaan in Loosdrecht. Enkele jaren later is de winkel verhuisd naar de Rading 46a in Loosdrecht waar het uitgegroeid is tot de toonaangevende slaap-speciaalzaak die het nu is. 
Vooruitstrevend, meedenkend en oplossingsgericht zijn enkele kreten die ons op het lijf geschreven zijn.

GEERT VENNEMAN
Zowel mijn opa als mijn vader die betrokken zijn geweest in de slaapbranche hebben mij als kleine jongen geïnspireerd. Mijn opa is in 1952 een onderneming gestart in het produceren van slaapsystemen. 10 jaar later kwam mijn vader in de onderneming en werd het slaapcomfort verder uitgebreid. Je kunt dus wel zeggen dat het slaapvak mij met de paplepel is ingegeven. 

Vanaf 1997 ben ik werkzaam geweest bij diversen slaapformules en heb ik een hoop ervaring opgedaan. Van verkoopadviseur naar bedrijfsleider tot aan ondernemer. Een klant voorzien van een goed en persoonlijk advies op maat is mijn passie. 

RILANA VENNEMAN
Vlak nadat ik Geert heb leren kennen, ben ik begonnen als secretaresse op een Belastingadvieskantoor in Amsterdam. Hier heb ik 16 jaar gewerkt en ontzettend veel geleerd op het gebied van administratie en belastingen.

Geert had altijd al de wens om een eigen winkel te openen. Mede door mijn administratieve achtergrond werd dat al snel een gezamenlijke wens.

Productkennis en het adviseren van een goed matras of een geheel slaapsysteem is voor mij niet vreemd meer. Ik vind vooral de combinatie erg leuk en afwisselend. Ik ben graag met klanten bezig en probeer een zo goed mogelijk advies op maat te geven, maar dat de administratie up-to-date is, maakt me ook heel blij!

Wij zijn een dynamisch echtpaar, goed op elkaar ingespeeld en kunnen goed samenwerken en met onze opgedane ervaringen kunnen we inmiddels niet anders zeggen dan, dat het een lekker lopende combinatie is.

WINKEL & SLAAP EXPERIENCE LOODS
Wij kochten in 2016 een karakteristieke loods achter ons huis. Inmiddels is deze prachtige loods verbouwd tot een mooie, warme en sfeervolle ruimte en hebben wij nu dus een 2e showroom (ca. 200 m2). De SLAAP EXPERIENCE LOODS. Op een werkelijke unieke en landelijke locatie kunnen wij u op een schitterende wijze onze hoogwaardige producten presenteren. 

Wij creëren graag het gevoel van thuiskomen in een gezellige huiskamer met een kopje versgemalen bonen koffie. Daarbij nemen we de tijd om de klant te inspireren waarbij hun wensen en behoeften centraal blijven staan. Want iedereen slaapt anders en wij willen alleen maar tevreden slapers. Ons enthousiasme over goed en gezond slapen willen wij overbrengen in een ruimte waar beleving, gevoel en sfeer samen komen. Daar voldoet deze SLAAP EXPERIENCE LOODS ruimschoots aan en bevindt zich op een steenworp afstand van onze huidige winkel aan de Rading. De slaap experience loods is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Ook in de avond. Privé en exclusief!

U treft hier de prachtige boxsprings en matrassen van AVEK aan, daarbij natuurlijk comfortabele kussens, dekbedden en om het plaatje compleet te maken zijn alle bedcombinaties opgemaakt met het mooiste beddengoed uit de exclusieve collectie van Dommelin en nodigen uit om er zó in te stappen!

Wij nemen graag de tijd om u te inspireren en te adviseren, uw wensen staan voor ons centraal.

U bent van harte welkom in onze winkel op de Rading 46A of maak een afspraak voor onze SLAAP EXPERIENCE LOODS te bezoeken, de koffie staat altijd klaar!

Geert & Rilana

Bekijk hier de impressie

Linnerie Annelies beddenwinkel Loosdrecht

Wij beschikken over eigen gratis parkeerplaatsen !

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag van
10.00 uur tot 17.30 uur

ADRES WINKEL

Rading 46A
1231 KB  Loosdrecht

035 – 58 23 668
info@linnerieannelies.nl

ADRES LOODS 106

UITSLUITEND OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN
Nieuw-Loosdrechtsedijk 106
1231 LB Loosdrecht

035 – 58 23 668
info@linnerieannelies.nl

https://linnerieannelies.nl/beddenwinkel-hilversum/